Στήλες Real Player

«Real player»: Έχει επιλογές το Champions League

Γρηγόρης Κόκκινος11 Απριλίου 2023

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Σχεδόν ένα μήνα μετά επιστρέφουμε στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια με πολύ σπουδαία παιχνίδια. 

Το πρώτο που θα πω για όσους είναι βιαστικοί είναι ότι καμία ομάδα δεν έχει φτάσει μέχρι εδώ τυχαία. Αυτό για να μην παρασυρόμαστε από τις αποδόσεις. 

Το δεύτερο είναι ότι μόνο μια ομάδα δείχνει να μην είναι καλά και μιλάω για την Τσέλσι αλλά είναι τόσο δυνατό το ρόστερ της ομάδας που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Ρεάλ που φέτος είναι μια καταπληκτική και την άλλη απορείς αν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν καταπληκτική. 

Η Σίτυ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κατά την ταπεινή μου εκτίμηση αλλά έχει απέναντι της μια Μπάγερν που και την εμπειρία έχει και το βάρος της φανέλας που δεν μπορείς ποτέ να την έχει ξεγραμμένη. Παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα πάρει τη νίκη αλλά ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν οι Γερμανοί. Ρίσκο μεν λογικό μου φαίνεται δε. 

Η Μπενφίκα έχει δείξει πόσο καλή ομάδα είναι και από την άλλη η Ίντερ δεν πείθει και γνωρίζεται πολύ καλά την άποψη μου για τον προπονητή της. Το ότι μας δίνουν φαβορί την ομάδα του Βλαχοδήμου κάτι λέει αλλά όπως έχω διαβάσει το παιχνίδι ξεκινάει από το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και μετά γέρνει προς την έδρα. 

Η Μπενφίκα θα σκοράρει τώρα αν ο Έλληνας τερματοφύλακας κατεβάσει τα ρολά τότε χάσαμε.’ Στο παιχνίδι κυπέλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ η λογική λέει ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. 

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν θα το αφήσει και θα παλέψει για να πετύχει το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που μοιάζει με θαύμα. Μου αρέσει ο άσσος. 

Η Μίλαν στο πρωτάθλημα μπορεί πρόσφατα να νίκησε την Νάπολι με 0-4 αλλά δεν μου λέει τίποτα. 

Η Νάπολι είναι πρωταθλήτρια και αυτό της επιτρέπει να ψάξει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη και γιατί να μην το κάνει αφού έχει εξαιρετική ομάδα. Παρότι μιλάμε για Ιταλικές ομάδες που λογικά θα παίξουν προσεκτικά θα κρατήσω το διπλό και δεν διαφωνώ με όσους ρισκάρουν και στο διπλό με γκολ χωρίς να ξεχνάω ότι η Μίλαν είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα στον θεσμό. 

Η Γάνδη πέρασε άξια σε αυτή τη φάση αλλά αντιμετωπίζει μια Γουέστ Χαμ που δείχνει ότι υπολογίζει την Ευρώπη και τώρα που έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας κατά κάποιο τρόπο στην Αγγλία έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει την διάκριση στο θεσμό. Κρατάω το διπλό. 

Η Βασιλεία κατάφερε και πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι και δείχνει ότι η μακροχρόνια Ευρωπαϊκή της πορεία της έχει δώσει τις εμπειρίες να προχωρά ακόμη και τώρα που δεν είναι τόσο καλή όπως στο παρελθόν. 

Η Νις από την άλλη δείχνει ότι μπορεί να μην βγει στην Ευρώπη μέσο του πρωταθλήματος και θα πρέπει να διεκδικήσει ότι το καλύτερο στο θεσμό. Περιμένω παιχνίδι με γκολ. 

Η Λεβερκούζεν είναι καλά και το δείχνει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει μια νέα σχετικά ομάδα που απέκλεισε την Ουνιόν Βερολίνου με το 3-0 στο Βέλγιο. Ομάδα που σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια όπως και η Λεβερκούζεν γιατί να μην μας χαρίσουν ένα καλό compo; To be continued … 

Πρώτη πρόταση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤI – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 & G/G

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ 2 

Δεύτερη πρόταση 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΙΝΤΕΡ G/G 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 1 

Τρίτη πρόταση

ΓΑΝΔΗ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΝΙΣ OVER 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ZΙΛΟΥΑ G/G & OVER

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.