Στήλες Real Player

«Real player»: Διπλό παραμονής για την Μπόχουμ

Γρηγόρης Κόκκινος20 Μαΐου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Το Ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να το κατακτά και τον Παναθηναϊκό να φωνάζει εκ των υστέρων για παρασκήνιο , διαιτησίες και πιθανά κρούσματα covid που τους κόλλησε η ΑΕΚ. Νομίζω ότι τώρα και δίκιο να έχει το χάνει τη στιγμή που φωνάζει. Στα υπόλοιπα η Ιταλία έστειλε πολύ κόσμο αδιάβαστο ενώ η Άρσεναλ κατέρρευσε και τυπικά μετά το 0-3 από την Μπράιτον. Στο ντέρμπι παραμονής είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς τελικά ο διαιτητής να επηρεάσει το αποτέλεσμα όπως υποθέταμε όλοι οι πονηροί.

Η Χέρτα άντεξε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Κολωνία αφού τελικά γνώρισε την βαριά ήττα με 5-2 και για να σωθεί πρέπει να γίνει πραγματικό θαύμα. Η Μπόχουμ έβγαλε ψυχή στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 3-2 και είναι ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Διπλό.

Η Γουλβς μπορεί να γνώρισε την ήττα από την Μάντσεστερ με 2-0 αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει. Η Έβερτον έχασε από την Σίτυ με 0-3 και αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίζει χωρίς να κοιτάει τους από κάτω. Διπλό.

Η Χετάφε παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και προέρχεται από την ήττα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 1-0. Πολλούς τους προκάλεσε έκπληξη η νίκη της Έλτσε απέναντι στην Ατλέτικο με 1-0. Προσωπικά καμία αφού βλέπω ότι από την ώρα που έπεσαν κατηγορία έχουν απελευθερωθεί και παίζουν καλά. G/G.

Η Λιλ ήταν καλύτερη από την Μονακό την περασμένη εβδομάδα αλλά έμεινε στο 0-0 και πλέον νιώθει την ανάσα της Ρεν που την πλησίασε στον ένα βαθμό. Η Μαρσέιγ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ανζέ νίκησε με 3-1 και είναι πάντα δυο βαθμούς πίσω από την Λανς στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Κρατάω το διπλό.

Η Κλαμπ Μπριζ προηγήθηκε 0-2 την Αντβέρμπ την περασμένη εβδομάδα αλλά κατάφερε τελικά να χάσει το παιχνίδι με 3-2 στην τελευταία φάση του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν εξαιρετικά στα play off και δείχνουν έτοιμη να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Με την ψυχολογία στα ύψη θα πάρουν το διπλό πιστεύω.

Η Βαγιεκάνο ήταν καλή στο παιχνίδι με την Μπέτις την Δευτέρα αλλά δεν την ήθελε η μπάλα αφού όταν έχεις τρία δοκάρια τα βάζεις και με την τύχη σου στην ήττα με 3-1. Η Εσπανιόλ έχασε με 2-4 από την Μπαρτσελόνα και στην ουσία έπεσε κατηγορία. Έστω και για την τιμή των όπλων θα νικήσουν οι γηπεδούχοι.

Η Νάπολι έχασε όπως το περιμέναμε την περασμένη εβδομάδα από την Μόντσα με 2-0 αφού έχουν χαλαρώσει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ίντερ είναι στην καλύτερη κατάσταση της σαιζόν μετά τη νίκη με την Σασσουόλο με 4-2 και την πρόκριση στον τελικό του champions league. Compo.

Η Ουντινέζε δεν ήταν καλή κόντρα στην Φιορεντίνα και έχασε δίκαια με 2-0 αφού δεν απείλησε ουσιαστικά στην αναμέτρηση. Καθόλου καλά δεν είναι η Λάτσιο που ήρθε ισόπαλη 2-2 στο τέλος του αγώνα με την Λέτσε αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να χάσει την τετράδα. Compo

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΟΧΟΥΜ 2

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1

Δεύτερη πρόταση

ΓΟΥΛΒΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΒΕΡΠ 2

Τρίτη πρόταση

ΧΕΤΑΦΕ – ΕΛΤΣΕ G/G

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ G/G@OVER

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΑΤΣΙΟ G/G@OVER

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.