Ρεάλ Μαδρίτης: Στην κορυφή της λίστας ο Μουρίνιο σε περίπτωση φυγής του Αντσελότι!

Metrosport Team06 Ιουλίου 2023

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τον Πορτογάλο Ζοσέ Μουρίνιο σην κορυφή της λίστας εφόσον ο Κάρλος Αντσελότι αποχωρήσει του χρόνου.

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας από το 2024, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Στη «βασίλισσα» δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και από τώρα ετοιμάζουν λίστα για τον διάδοχο του Ιταλού τεχνικού εφόσον ο τελευταίος δεν παραμείνει.

Σύμφωνα με την εκπομπή El Chiringuito, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δει ξανά στον πάγκο της ομάδας τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Special One στην πρώτη του θητεία στη Ρεάλ (2010-2013) πανηγύρισε τρεις τίτλους, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Το συμβόλαιο του Μουρίνιο στη Ρόμα λήγει σε ένα χρόνο και του αποφέρει περίπου 10.2 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως!

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών πάντως, βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Τσάμπι Αλόνσο, Ραούλ αλλά και Αρμπελόα, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.