Ρεάλ Μαδρίτης: Προς πώληση ο Αζάρ τον Ιανουάριο

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στον Εντέν Αζάρ, καθώς ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τόσο σε La Liga αλλά και στις υποχρεώσεις του Champion League.

Η «Βασίλισσα» έχει δαπανήσει το πόσο των 115 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ, ωστόσο σίγουρα ο 30χρόνος επιθετικός δεν έχει βγάλει...τα λεφτά του. Σε 53 συμμετοχές, έχει σημειώσει μόλις πέντε τέρματα και εννέα ασίστ.

Εκτός από τις κακές επιδόσεις του που αποτυπώνονται και στα στατιστικά, ο Αζάρ είναι αρκετά «εύθραυστος», καθώς συχνά μένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω των τραυματισμών, αυτό βέβαια είναι και ένας λόγος που ο έμπειρος επιθετικός δεν βρίσκει ρυθμό και δεν αποδίδει το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η Ρεάλ θα πουλήσει τον διεθνή με την εθνική Βελγίου, θέλοντας να βάλει κάτι στα ταμεία της από την όχι και τόσο πετυχημένη μεταγραφή.

Η «Βασίλισσα» έχει βρει τον λυτρωτή της στην συγκεκριμένη θέση, στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Τζούνιορ Βινίσιους. Ο 21χρόνος την φετινή χρονιά βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς μετρά ήδη εννέα τέρματα σε έξι παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.