Ρεάλ Μαδρίτης: Μπαίνει στο νέο Μπερναμπέου με Εμπαπέ και Χάαλαντ!

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Είκοσι χρόνια μετά την άφιξη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα για να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μύθο, τόσο τον δικό του, όσο και της Βασίλισσας. Αρχικά, σύνδεσε το όνομά του με τους Γκαλάκτικος, μπολιάζοντας στο ίδιο σύνολο τους Φίγκο, Ζιντάν, Ρονάλντο και Μπέκαμ, κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ήταν η κίνηση τότε που έβαλε την Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αθλητικά και οικονομικά, και στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Σε δεύτερη φάση, υπέγραψε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο, οι οποίοι έβαλαν τα θεμέλια για μια ομάδα που θα... άγγιζε τον ουρανό με τέσσερα πρωταθλήματα σε πέντε χρόνια, με την ενσωμάτωση ακόμη ποδοσφαιριστών όπως ο Μόντριτς, ο Μπέιλ και ο Κροος και την συμβολή των παικτών που ανδρώθηκαν στο κλαμπ, όπως ο Καρβαχάλ, ο Ράμος, ο Μαρτσέλο και ο Βαράν.

Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» του μέλλοντος

Τώρα, μετά από δύο μεταβατικές σεζόν (η πρώτη μετά την αναχώρηση του Κριστιάνο και η δεύτερη λόγω του κορωνοϊού, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη στα σκαριά την ομάδα του μέλλοντος, με έτος υλοποίησης το 2022, πιθανώς, στο πιο φιλόδοξο σχέδιό του από τότε που ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2000, ώστε να συμπέσει με την ανέγερση του νέου «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και θα έχει ως ορόσημο την άφιξη του νέου αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ. Η Βασίλισσα θέλει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου να συνοδεύονται από την παρουσίαση μιας τεράστιας μεταγραφής και αυτή δεν είναι άλλη από του Γάλλου επιθετικού του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2022, όπως αποκαλύπτει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Marca. 

Εάν, βέβαια, ο παίκτης εξακολουθεί να μην ανανεώνει, θα διερευνηθεί η πιθανότητα η μετακίνηση να πάρει σάρκα και οστά το 2021, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Κάτι, πάντως, που φαντάζει δύσκολο, καθώς οι ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας θεωρείται απίθανο να αφήσουν ελεύθερο έναν ποδοσφαιριστή όταν μπορεί να τους φέρει 250 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, μάλλον, στις τάξεις της Ρεάλ θα πρέπει να περιμένουν έως το 2022. Θα είναι το κερασάκι στο νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Δεύτερη άφιξη του Χάαλαντ

Μεγάλος στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ για την ομάδα του 2022 είναι μια ομάδα με τους Εμπαπέ και Χάαλαντ στην επίθεση, τον... ξεχασμένο Οντεγκάαρντ ως ηγέτη στη μεσαία γραμμή και τους βασικούς μέχρι τότε στην εθνική Βραζιλίας, Βινίσιους, Ρεϊνιέρ και Ροντρίγκο στυλοβάτες. Ιδιαίτερη πίστη υπάρχει σε δύο από αυτούς τους παίκτες: τον Οντεγκάαρντ και τον Βινίσιους. Ο Νορβηγός είχε «προσγειωθεί» στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2015 και παρόλο που πολλοί τον είχαν ξεγράψει, στο κλαμπ πάντα τον είχαν στα υπ' όψιν τους.

Όσον αφορά τον Βινίσιους, παρά την κριτική που δέχεται για την αδυναμία του στο σκοράρισμα, στη Μαδρίτη είναι πεπεισμένοι ότι έχουν έναν ποδοσφαιριστή που είναι εξαιρετικός. Η ικανότητά του να αφήνει πίσω τους αντιπάλους του με μεγάλη ευκολία θεωρείται συναρπαστική. Σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφές, είναι δύσκολο να προβλεφθεί από τώρα ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι στη βιτρίνα τότε. Και ακόμη περισσότερο με την κρίση που εμφανίζεται στον ορίζοντα λόγω του κορωνοϊού, αλλά, όπως και να έχει, ο Χάαλαντ είναι ένα από τα ονόματα που διεγείρουν και ακούγονται έντονα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Νορβηγός είναι πιθανό να φτάσει ακόμη και πριν από τον Εμπαπέ!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.