Ραζβάν Λουτσέσκου: Αν κερδίσει με Λαμία, σβήνει «διπλά» τα... 100!

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Τάνια Μοσχοπούλου

Διπλή φανέλα με το νούμερο 100 θα πρέπει να ετοιμάσουν στη μπουτίκ της Τούμπας ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία, αφού αν το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου καταφέρει να κερδίσει, θα «οργανώσει» στον προπονητή του διπλά... γενέθλια!

Και αυτό γιατί η αναμέτρηση με την Λαμία για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Τούμπα (12/07) θα είναι η 100στη αναμέτρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τα «ασπρόμαυρα» για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος. Εκατό παιχνίδια μέσα από τα οποία κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα... αήττητο. Διάκριση στην οποία πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη αξία και αίγλη λίγες εβδομάδες μετά, μετατρέποντάς την με την κατάκτηση του κυπέλλου σε νταμπλ, το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός θα σβήσει διπλά... κεράκια αν συνδυάσει τον αγώνα αυτό και με νίκη, καθώς θα φτάσει επίσης τις 100 με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως έχει δηλώσει αρκετά συχνά και ο ίδιος, «Στα ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μην χάσεις», φιλοσοφία την οποία ακολουθεί, καθώς απέναντι στις 99 ως τώρα νίκες έχει 28 ισοπαλίες και 31 ήττες.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως πέρα από τον προπονητή της ομάδας, θα γιορτάσει και η Τούμπα, η οποία τα... χιλιάζει στο επερχόμενο εντός έδρας ματς με τους Αρκάδες, και αυτή πάντα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, η αναμέτρηση με την Λαμία πέρα από την βαθμολογική σημασία των 3 βαθμών θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας του ΠΑΟΚ και για τα πολλαπλά γενέθλια!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.