Ράσταβατς: «Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, στο δεύτερο έμεινε από ενέργεια»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Η νίκη μας δεν ήταν εύκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και δύσκολη».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τις νίκες των θεωρητικά μικρών ομάδων απέναντι στις μεγάλες, όπως η νίκη του Βόλου επί της ΑΕΚ και του Αστέρα επί του ΠΑΟ: «Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα, που η Τρίπολη κερδίζει τον Παναθηναϊκό και ο Βόλος την ΑΕΚ. Δείχνει πως αυτές οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να παίρνουν τις νίκες απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες για να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακό είναι πιο ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, γιατί τον διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος».

Για τι ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος μου άρεσε, γιατί είχε ποικιλία στο επιθετικό του κομμάτι, στην επιθετική του ανάπτυξη και ήταν επικίνδυνος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έμεινε από ενέργεια και είναι κάτι που συμβαίνει στην ομάδα». 

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Μπαίνουμε σε μια μακρά περίοδο και με τους ευρωπαϊκούς αγώνες τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Ολυμπιακό. Όποια ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για να ανταπεξέλθει σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι εκείνη που θα προχωρήσει περισσότερο.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και τη διαφορά των εννέα βαθμών».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει θέμα με τις ομάδες που κλείνονται πίσω και βγαίνουν στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει κάπως έτσι στον μεταξύ τους αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.