Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Άρη, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του ήταν καλά οργανωμένη, ενώ οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν καλές επιλογές στην επίθεση.
«Αρχικά να συγχαρώ τους παίκτες μου. Η απόδοσή τους ήταν σχεδόν τέλεια… Ως ομάδα, αξίζαμε μία νίκη όπως αυτή. Γνωρίζαμε ότι έχουμε ποιότητα και περιμέναμε τη στιγμή για να την παρουσιάσουμε. Είναι σημαντικό να το έχουμε αυτό και να πιστεύουμε στο λαμπρό μέλλον μας. Έχουμε μπροστά μας καλά πράγματα και μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών.
Για το τι οδήγησε στην νίκη: «Είναι λίγο και από τα δύο. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλά οργανωμένος… Ο Άρης προσπαθούσε για κάτι καλό αλλά στο τελευταίο κομμάτι δεν είχε καλές επιλογές. Επίσης, δεν θυμάμαι ποτέ ο Άρης έχασε ξανά με 3-0…»
Για τον Νέιρα: «Ο Χουάν ήταν πολύ καλός. Για πολλά χρόνια είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας και σήμερα ίσως ένιωσε ότι έπρεπε να… τραβήξει την ομάδα. Ένα πολύ καλό παιδί και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που δίνει συμβουλές σε όλους τους παίκτες».