Συγκινημένος ο Ραπτόπουλος στην κηδεία του Αλέφαντου: «Ποδοσφαιρικός πατέρας μου...»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2020

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Αλέφαντο είπαν χθες (27/6) συγγενείς και φίλοι. Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Κωστής Ραπτόπουλος, ο οποίος συνεργάστηκε τηλεοπτικά με τον εκλιπόντα, ενώ είχε αναπτύξει από νεαρή ηλικία φιλικούς δεσμούς μαζί του. Ο παραγωγός του Metropolis 95.5 μίλησε για τη συνεργασία τους στο ΑΡΤ, για τον προπονητή αλλά και τον άνθρωπο Αλέφαντο ενώ τόνισε ότι είναι τυχερός που είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει. 

Ειδικότερα, σημείωσε: «Για μένα ο Νίκος ήταν ένας ποδοσφαιρικός πατέρας. Τον ήξερα από μικρός. Ευτύχησα τα τελευταία 10 χρόνια να είμαι μαζί με τον Νίκο Αλέφαντο και τον Καρατζαφέρη στο ίδιο στούντιο. Τολμώ να πω ότι ήμασταν και είμαστε οικογένεια όλο το ΑΡΤ. Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του Αλέφαντου. Εμένα, τον Καρατζαφέρη και γενικά όλους μας μας έμαθε ποδόσφαιρο, ηθική, να κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και να μην αδικούμε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν μια δεμένη οικογένεια. 

Ήρθε ένα τέλος άδοξο, το οποίο θα μπορούσε να έρθει μόνο με το θάνατο. Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο και εάν του πήγαινες κόντρα υπήρχε θέμα. Πίσω από τις κάμερες μετά όπως ερχόταν και μου έλεγες «Δεν πιστεύω να μου θύμωσες». Ήταν ατακαδόρος, εύστροφος, ήξερε ποδόσφαιρο και για να μείνει σε ένα κανάλι 10 χρόνια πάει να πει ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας. 

Τα παιδιά του ΑΡΤ πιάσαμε το ευαίσθητο, το ανθρώπινο σημείο του Αλέφαντου, το οποίο το ξέρουν πάρα πολλοί λίγοι. Όλοι ξέρουν τον Αλέφαντο ως έναν προπονητή με τις ιδιοτροπίες, τις ιδιορρυθμίες, τα καλά και τα στραβά του. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον άνθρωπο Αλέφαντο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γλυκύς, δοτικός και συνεργάσιμος. Ο Αλέφαντος ήταν συνεργάσιμος μαζί μας. Τώρα γιατί οι πρόεδροι δεν μπόρεσαν να το πετύχουν αυτό δεν το ξέρω αλλά σίγουρα εκείνοι έχασαν και όχι εμείς. Όταν έχεις έναν ταλαντούχο άνθρωπο στη δουλειά κοιτάς να βγάλεις το ταλέντο και όχι την ιδιορρυθμία του. Εμείς, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε το ταλέντο του Αλέφαντου και να κρατήσουμε τα άλλα στο συρτάρι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.