Ραντεβού ΠΑΟΚ - Μιλάνοφ μετά το τέλος των πλέι οφ

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2020

Μόνο τυχαία δεν είναι η συνεχής αναφορά των βουλγαρικών μέσων ενημέρωσης στο φλερτ του Γκεόργκι Μιλάνοφ με τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Βούλγαρος διεθνής μέσος είναι στο ραντάρ του Δικεφάλου που έχει φροντίσει να στείλει μήνυμα στον παίκτη της Βίντι που αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην πατρίδα του με την οικογένειά του.

Ο Μιλάνοφ θέλει να φύγει από την Βίντι, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2020. Εχει στα χέρια του πρόταση από κινεζική ομάδα, αλλά η Βίντι αξίωνε χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο τώρα. 

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον και βλέπει ότι ως ελεύθερος θα έχει αρκετές προτάσεις. Γι’ αυτό και ο ατζέντης του έχει αρχίσει επαφές για να βρει την χρυσή τομή με την Βίντι για να λυθεί από τώρα το συμβόλαιο. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην λίστα των υποψήφιων μνηστήρων και έχει ήδη φροντίσει να στείλει μήνυμα στην πλευρά του Βούλγαρου παίκτη: «Μας ενδιαφέρει ο Γκεόεργκι, αλλά θα μιλήσουμε στο τέλος των πλέι οφ, όταν πλέον θα γνωρίζουμε και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχουμε την νέα αγωνιστική περίοδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.