Δήμαρχος Πολυγύρου: «Ράμπες σε παραλίες της Χαλκιδικής και στα σχολεία για τα ΑΜΕΑ»

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο κ. Ζωγράφος, ο δήμαρχος Πολυγύρου που πήρε μία εξαιρετική πρωτοβουλία και την υλοποιεί, μέσω και των κοινοτικών πόρων που έχουν οι δήμοι.

Σε παραλίες στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τοποθετήθηκαν ράμπες για τα ΑΜΕΑ, προκειμένου άνθρωποι με ειδικές ανάγκες να έχουν την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, ο κ. Ζωγράφος είπε στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5:

“Βάλαμε ράμπες στις παραλίες της Χαλκιδικής για τα ΑΜΕΑ και τώρα και στα σχολεία που βρίσκονται στον δήμο μας, κάνουμε κάτι ανάλογο. Είναι υποχρέωση για εμάς, ανάγκη για αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Και πρέπει όλοι μαζί, να σταθούμε στο πλευρό τους.

Ράμπες για τους συνανθρώπους μας που είναι ΑΜΕΑ τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Μεταμόρφωσης, στα Ψακούδια, στη Γερακινή, στις Καλύβες. Εκεί βάλαμε ράμπες για τα ΑΜΕΑ προκειμένου να μπορούν να μπουν στην θάλασσα. Όμως παράλληλα προχωρούμε και το πρόγραμμα για να βάλουμε ράμπες στα σχολεία για να εξυπηρετηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και σε ενεργειακό επίπεδο.

Επιπλέον θέλω να σας ανακοινώσω ότι πήραμε και ένα καινούργιο πρόγραμμα για την χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων, μπήκαμε σε ένα πρόγραμμα ευρωπαϊκό. Για να μπορούν οι δημότες με ηλεκτρικά ποδήλατα να πηγαίνουν στην παραλία”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.