Ράφα Σοάρες: «Θέλω πρωτάθλημα και να παίξω Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Με όρεξη για δουλειά ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και να παίξει στο Champions League. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν έμαθα τα νέα πως ήρθε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ήμουν χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Είναι ένας σύλλογος μεγάλος που παλεύει για το πρωτάθλημα. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Ήταν εύκολη απόφαση. Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ. 

Θεωρώ πως είμαι επιθετικός παίκτης. Ένα σύγχρονο μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να μοιράζω ασίστ. Ξέρω ότι το πρώτο μου μέλημα είναι η άμυνα. Μου αρέσει να ανεβαίνω στη γραμμή και να συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Τους ψάχνω συνέχεια μέσα στο παιχνίδι. Έχω ταχύτητα. 

Ελπίζω πως θα τα καταφέρω στον ΠΑΟΚ. Κάθε σεζόν προσπαθώ να βελτιώνω τους αριθμούς μου και να παίζω καλύτερα. Θέλω να είμαι καλύτερος από την περσινή χρονιά, που ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα. Θέλω να κάνω ακόμη μια καλύτερη σεζόν. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να είμαι ένας από τους πρωταγωνιστές της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.