Ράφα Σοάρες: «Πάμε στην Φρανκφούρτη να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Δηλώσεις αναφορικά με το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ , την πεντάστερη εμφάνιση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό αλλά και την αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League έκανε ο πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες.

Ο ίδιος δήλωσε στη Nova για το γκολ του αλλά και το παιχνίδι: Από την περσινή σεζόν έψαχνα το γκολ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Το πέτυχα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θα μπορούσα να το έχω πετύχει και νωρίτερα, αλλά ήρθε επιτέλους. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, βάλαμε πέντε γκολ. Είμαστε σε τρομερή κατάσταση και πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από 'δω και πέρα».

Υπογραμμίζοντας: «Μάθαμε πολλά από τα λάθη μας. Ξέρουμε πως να ελέγξουμε ένα παιχνίδι, μία κατάσταση. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε πως να επιστρέφουμε μετά από διακοπή και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ενώ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Αίντραχτ, ανέφερε, «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ. Το σημερινό παιχνίδι, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο με την εικόνα μας και την απόδοσή μας. Θα μας δώσει ώθηση για να πάμε στην Φρανκφούρτη και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.