Ραδιοφωνική συνάντηση της οικογένειας Μήτογλου στον αέρα του Metropolis 95.5

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2021

Ο Σίμος Μήτογλου πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Βόλου, ενώ μάλιστα χθες (20/1) σκόραρε στην νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ. Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του Δημήτρης ο οποίος φόρεσε παλαιότερα την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πατέρας Μήτογλου ο οποίος μίλησε για τον γιο του:

«Γεννήθηκε σε μια αθλητική οικογένεια. Ήθελα και εγώ να προωθήσω τα παιδιά μου στον αθλητισμό, γιατί έτσι θα γλίτωναν από πολλά πράγματα και θα τους έκανε καλό. Από μια ηλικία και μετά άρχισε να φαίνεται το καλό και άρχισαν να πιστεύουν στον εαυτό τους. Πολύ δουλειά και υπομονή, αυτό είναι το μυστικό. Τώρα ο Σίμος κάνει τα πρώτα βήματά του, έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ο αθλητισμός θέλει συνεχόμενη προσπάθεια για να δείχνεις τα στοιχεία σου στο προπονητή. Έτσι καθιερώνεσαι και πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος για να έχεις και καλύτερο αύριο. Θέλει συνέπεια της δουλειάς. 

Αυτή τη στιγμή ο Σίμος έχει ένα μεγάλο όπλο. Αυτό είναι η υπομονή. Όλα τα παιδιά, θέλουν να παίζουν. Αν συνεχίσει έτσι, θεωρώ πως μπορεί να γίνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Είναι ένα όνειρο μου να το δω με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρασα πολλές ωραίες και άσχημες στιγμές εκεί. Αυτό που ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι όλα τα παιδιά του κόσμου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το τι θα γίνει αύριο μεθαύριο δεν το ξέρει κανένας. Εκτιμώ και σέβομαι τον θεσμό του προπονητή. Τα παιδιά πρέπει να ακούνε τον προπονητή τους και όχι τους πατεράδες τους. Δεν θέλω να τους λέω και πολλά, θα τα βγάλει πέρα μόνος του».

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Βόλου ανέφερε:

«Ο πατέρας μου έδωσε μια έμπνευση σε όλη μου την ζωή. Είναι ο τομέας του, έχουμε επικοινωνία και όλα πάνε καλά. Έχω δει τον πατέρα μου σε βίντεο και φωτογραφίες από παλιά. Τα παλιά τα χρόνια ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους για μένα. Πήγα μόνος μου και δοκιμάστηκα στον Βόλο, αυτή είναι η αλήθεια. Με βοήθησε πολλές φορές ο πατέρας μου αλλά ποτέ δεν τον έβαλα ως «μέσο». Μια συμβουλή που μου δίνει είναι ότι κάνω να το κάνω με όρεξη. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πολλοί παίκτες θέλουν να παίζουν εκεί, αν κάτσει καλώς. Εύχομαι μια μέρα να κάνω πραγματικότητα και το όνειρο του».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.