Πύρρος Δήμας: «Φυσικά και είμαι ΠΑΟΚ - Κάποιοι πουλάνε οπαδιλίκι»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις εκλογές της Ομοσπονδίας, αλλά και για τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη, Παύλου Σαλτσίδη στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 
Για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη: «Ήμουν στην Θεσσαλονίκη λόγω της ιδιότητας του προέδρου της Ομοσπονδίας. Επισκέφθηκα κάποια σωματεία ενώ μοιράσαμε και τρόφιμα στην Πολίχνη. Ήταν πολύ όμορφα, πέρασα πολύ καλά».

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης: «Κάνει μια πολύ καλή δουλεία με την άρση βαρών τα τελευταία δύο χρόνια. Με τίμησαν ως επίτιμο μέλος του Άρη, τον άλλο μήνα θα πάω και στον Ηρακλή να ξεκινήσουμε και εκεί το τμήμα.
Η ιδιότητα του προέδρου της ομοσπονδίας, δεν είναι «οπαδιλίκι» που προσπαθούν να πουλήσουν πολλοί. Φυσικά και είμαι ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το οπαδιλίκι. Αυτό με τον Άρη, ήταν κάτι τιμητικό, αύριο θα πάω στον Ηρακλή, είναι κακό αυτό; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που γίνεται από κάποιους. Έκανε και ο Σαλτσίδης δηλώσεις, ενώ πριν δύο μέρες είχε πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τον εκπρόσωπο του Άρη και μετά από δύο μέρες βγήκε και πούλησε οπαδιλίκι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ ο Σαλτσίδης».
Ερωτηθείς για το τι έχουν να χωρίσουν οι δύο τους: «Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Αυτοί με έβαλαν απέναντι και δεν έχω θέμα με αυτό. Έχει να κάνει με τις εκλογές της ομοσπονδίας. Δυστυχώς, είναι ντροπή για το άθλημα, τα ακούω και τα βλέπω καθημερινά αυτά, λυπάμαι. Τον έχω πάρει τον Σαλτσίδη τηλέφωνο σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ήμουν δίπλα του και θα είμαι, αλλά ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα ραδιόφωνα και να λες ψέματα, φτάνει, έλεος. Στεναχωριέμαι πολύ, αν ήταν να μπλέξω με την ομοσπονδία και να περνάω αυτά που περνάω καλύτερα να μην το έκανα. Πήρα «καμένη γη», πλήρωσα χρέη δικαστήρια».
Για το που οφείλεται αυτή η «κόντρα»: «Δεν είναι θέμα καρέκλας μόνο, είναι πολλά θέματα, λεφτά δεν υπάρχουν, έχω βρει χορηγούς, έχω φέρει χορηγούς, έχω πληρώσει τα πάντα. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αλλά όταν το κάνεις «μάχη» και ξεκινάς να γράφεις βλακείες με ψεύτικα προφίλ, μετά με βάζεις απέναντι. Με λες κλέφτη και απατεώνα και μετά με καλείς να τα βρούμε; Τι να βρούμε και πως. Όταν φτύνεις κάπου, δεν μπορείς να γλύφεις μετά».
Για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Με στεναχώρησε πολύ. Θέλω ο Γκαρσία να μας «σηκώσει». Πρέπει να πάω από την Τούμπα να δείξω στον Γκαρσία πως τους «σηκώνουμε». Όταν τελειώσουμε με τις εκλογές θα το κάνουμε και αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.