Πυρά της ΑΕΚ κατά Αυγενάκη: «Δικαστικό πραξικόπημα εναντίον μας»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Σοβαρές καταγγελίες εξαπέλυσε η ΑΕΚ κατά του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Ανδρέα Αθανασίου αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστεύει ότι στήνεται εις βάρος της δικαστικό... πραξικόπημα, καθώς παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας για καταγγελία του «Συλλόγου Πολιτών - Φιλάθλων Καρδίτσας». Πρόκειται για ένα σωματείο το οποίο δεν βρήκαν...πουθενά οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Έτσι, θεωρούν ότι πρόκειται «για πρωτοφανή μεθόδευση με εισηγητή τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, στο συγκεκριμένο timing που βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

Το μόνο που γνωρίζουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, είναι ότι η καταγγελία αυτή αφορά της εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν περίπου...10 μήνες πριν και είχαν χαρακτηριστεί νόμιμες από το Διαιτητικό Δικάστηριο της Ομοσπονδίας.

Στην ΑΕΚ, πιστεύουν πως αυτό έγινε ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, και με μοναδικό στόχο τη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων. Παράλληλα, διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση.

«Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βγούμε να μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα για όσους την έχουν μεθοδεύσει αλλά και όσους εκτελούν εντολές» είναι αυτό που μεταφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ως κεντρικό νόημα της στάσης που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής και αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.