Ανσαριφάρντ κατά Χιμένεθ: «Αν δεν μπορεί, να φύγει, ξεφτιλιζόμαστε!»

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Βόμβες εξαπέλυσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατά του Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ, διασύρθηκε χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική των play off με 1-5. Στο ΟΑΚΑ χθες, βρέθηκαν και λιγοστοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι τα έψαλαν στους ποδοσφαιριστές, ενώ φαίνεται πως απαιτούσαν να βγάλουν τις φανέλες τους και να τις... πετάξουν.

Μάλιστα, ο εφιάλτης για την ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στα αποδυτήρια τον λόγο πήρε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (έβαλε το μοναδικό γκολ για την ΑΕΚ) ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μανόλο Χιμένεθ, ζητώντας μάλιστα από τον Ισπανό να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα διότι...ξεφτιλίζεται. 

«Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» είπε χαρακτηριστικά ο Ιρανός.

Και όλα αυτά δύο μέρες πριν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα, με τον Δικέφαλο να έχει μεγάλη ευκαιρία να χτυπήσει την ΑΕΚ, η οποία διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της τα τελευταία χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.