Ψυχοβγάλτης αλλά.... Ευρωπαίος!

Γιώργος Ζαΐρης25 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ στις 10 και στις 17 Μαρτίου θα δίνει ευρωπαϊκούς αγώνες και θα συνεχίζει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Θα συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς και για τον ίδιο και για την Ελλάδα. Σήμερα, έμαθε ότι θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη στην επόμενη φάση αλλά η αλήθεια είναι πως χθες φλέρταρε με τον αποκλεισμό και ενώ όλα έδειχναν ιδανικά. 

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Μίντιλαντ και δευτερόλεπτα μετά το 1-0. Ηρθε και το 2-0 και εκεί οι περισσότεροι άρχισαν να πιστεύουν πως η πρόκριση ίσως ερχόταν και με θρίαμβο. Ομως τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Και με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα αλλά και με την... απουσία των ποδοσφαιριστών που μπήκαν.

 Σε αντίθεση με τις αλλαγές που έκανε η Μίντιλαντ και άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Γιατί ακόμη και μετά το 2-1 οι Δανοί ήταν αυτοί που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και από έναν θρίαμβο θα μιλούσαμε για μια πικρή βραδιά. Στην παράταση ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει το προφανές. Να μην επιτρέψει την Μίντιλαντ να έχει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Και φτάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι. 

Εκεί που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύθηκε... σούπερμαν στο πρώτο και ήρθε και η άριστη εκτέλεση των πέντε συμπαικτών του. Ακόμη και οι Μιτρίτσα-Σίντκλεϊ ρέφαραν αφού σε όλο το άλλο ματς ήταν απόντες. Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με τεράστια οφέλη. Εστω και αν μπορούσε να την είχε πάρει την... Τσικνοπέμπτη και να μην φτάναμε Παρασκευή! 

Υπάρχουν πράγματα που ο ΠΑΟΚ χθες δεν πρέπει να τα προσπεράσει. Ο τρόπος που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος τα πράγματα που ΔΕΝ πήρε από παίκτες που απλά είχαν την οδηγία να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου μπαίνοντας ξεκούραστοι και ενώ η ομάδα είχε σκορ πρόκρισης (2-0). 

Ομως ήταν ένας στόχος που ξεκάθαρα πλέον είναι η προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ και τον κράτησε ζωντανό. Στις 10 Μαρτίου το επόμενο ευρωπαϊκό του ματς. Και στις 17 το δεύτερο στην έδρα της αντιπάλου. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε από χθες. Ψυχοφθόρος αλλά... Ευρωπαίος ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.