Ψυχοβγαλτική θα είναι η σεζόν για τον ΠΑΟΚ,  με αποκλειστικά δική του, όμως, την ευθύνη

Δημήτρης Κανελλάκης16 Σεπτεμβρίου 2021

Διαβάζω κάποια σχόλια τις τελευταίες ημέρες, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, και αισθάνομαι ότι ορισμένοι εμφανίζονται λες και ανακάλυψαν την Αμερική.

Μόνο που... άργησαν πάρα πολύ να την ανακαλύψουν. Διότι όσα διαπιστώνουν ως αδυναμίες για την ομάδα του Λουτσέσκου, δεν είναι του τελευταίου διαστήματος.

Είναι γνωστά και καταγεγραμμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πριν καν έρθει ο Λουτσέσκου ξανά στην Θεσσαλονίκη, για την δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι με αφορά, έχω πει στο Metropolis 95,5 και έχω γράψει πριν από πάρα πολλούς μήνες ότι ο ΠΑΟΚ είναι σταθερά σε φθίνουσα πορεία από το καλοκαίρι του 2019 και μετά.

Εχω πει και έχω γράψει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα η οποία προ πολλού έχει κλείσει τον κύκλο της και πως για να ανοίξει νέο κύκλο, να ξαναχτιστεί και να αποκτήσει εκ νέου όλες εκείνες τις δυνατότητες που θα του επιτρέπουν να ξαναγίνει πρωταθλητής, χρειάζεται καινούργια υλικά.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν φρόντισε να αλλάξει τίποτε. Ή, για να είμαι ακριβής, άλλαξε ελάχιστα πράγματα. Σε τόσο μικρό βαθμό που να είναι κάτι παραπάνω από αισθητό ότι τα βήματα του εξακολουθούν να είναι προς τα πίσω και σε καμία περίπτωση προς τα μπρος.

Έγραφα μετά τον 15αυγουστο, τότε που κρινόταν αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να περάσει στους ομίλους του Conference League και να αποφύγει την ξεφτίλα που γνώρισαν με τον αποκλεισμό τους η ΑΕΚ και ο Άρης, πως θα είναι μια ψυχοβγαλτική διαδικασία μέχρι το τέλος.

Το έγραφα ασφαλώς με βάση την εικόνα που εμφάνιζε και η οποία δεν άφηνε ούτε το πιο μικρό περιθώριο για να να τον εμπιστευτεί κάποιος απόλυτα, ακόμη και απέναντι σε πολύ χαμηλού επιπέδου αντιπάλους, όπως ήταν αυτοί που απέκλεισε.

Κατά πώς φαίνεται, το ίδιο ψυχοβγαλτική θα είναι η διαδικασία για τον ΠΑΟΚ όλη την σεζόν, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στους ομίλους του Conference League.

Με αυτό το ρόστερ, με την αυτή την ποιότητα που διαθέτει και η οποία υπολείπεται σημαντικά εκείνης που διέθετε ως το καλοκαίρι του 2019, δεν ξέρω αν είναι ικανός να πετύχει αυτό που πιστεύει, και το έχει δηλώσει, ο Λουτσέσκου, να κάνει, δηλαδή, πρωταθλητισμό...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.