PSV: «Όλα ή τίποτε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν χάσουμε... αποκλειόμαστε»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ το αυριανό ματς είναι τελικός. Πολύ απλά διότι ακόμη και με ισοπαλία δεν θα ορίζει την τύχη της ενώ πολύ περισσότερο με ήττα ουσιαστικά θα αποκλειστεί.

Έτσι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπάρχει κείμενο με τίτλο: «Όλα ή τίποτε απέναντι στον ΠΑΟΚ!» και ανάμεσα στα άλλα σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου: «Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη στην ευρωπαϊκή σεζόν αλλά την ομάδα μας περιμένει την Πέμπτη ένα ματς... «do or die». Αν χάσει η ομάδα τότε ουσιαστικά αποκλείεται από την επόμενη φάση της διοργάνωσης και την αποχαιρετάμε!»

Θυμίζει πως ο ΠΑΟΚ την κέρδισε στην Τούμπα και αν το καταφέρει και αύριο, τότε θα κάνει αυτό που πέτυχε η Μπάγερν και η Ατλέτικο. Εξηγεί: «Στην Ευρώπη τελευταία φορά που η ομάδα μας έχασε σε φάση ομίλων από τον ίδιο σύλλογο εντός και εκτός έδρας ήταν το 2016 όταν ηττήθηκε και από την Μπάγερν και από την Ατλέτικο για τη φάση των ομίλων του CHL. O ΠΑΟΚ διεκδικεί να το πετύχει και αυτός απέναντι στην ομάδα μας». Προσπαθεί να βρει... ελπίδα στην κακή προϊστορία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους: «Ο αντίπαλος μας σε οκτώ ματς επί ολλανδικού εδάφους δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει. Αντιθέτως η ομάδας μας δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα του από ελληνικό σύλλογο αφού μετρούμε πέντε νίκες και μια ισοπαλία».

Κλείνοντας το κείμενο κάνει αναφορά και στο κίνητρο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της: «Ο Μάλεν έχει τεράστιο κίνητρο αφού έχει 11 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ομάδα μας και χρειάζεται άλλα δυο για να μπει στην πρώτη πεντάδα στην ιστορία του συλλόγου».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.