Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2023

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο κ. Ζέρβας προσήλθε στο 2ο Ενιαίο Λύκειο, επι της οδού Ικτίνου, στο κέντρο της πόλης και ψήφισε στο 378ο εκλογικό κέντρο.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόταν από τις αδερφές του αλλά και συνεργάτες του, ενώ σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, «για τη Θεσσαλονίκη του 2030», όπως είπε.

«Η Θεσσαλονίκη σήμερα αποφασίζει για το μέλλον της. Αν θα συνεχίσουμε μαζί με δυναμικά σταθερα βήματα για την Θεσσαλονίκη του 2030 η αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη των προηγούμενων δεκαετιών των μηχανισμών , των αναβολών, των ακυρώσεων. Ξεβολεψαμε πολλούς το 2019 που σήμερα συνασπίστηκαν και απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό που απεχθάνεται το παρασκήνιο.

Με ξέρετε πολύ καλά, ξέρετε ποιος είμαι, την δουλειά που έχω κάνει, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες έχω πρόγραμμα και σχέδιο απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται. Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για την Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Ναι στην Θεσσαλονίκη», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.