Ψαρράς: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 8-10 μεταγραφές, πρέπει να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, και μίλησε για την Ακαδημία του, το μεταγραφικό σκεπτικό του Δικεφάλου αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να δοθούν στα νέα παιδιά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πρώτος μου στόχος είναι να προτείνω παίκτες στον ΠΑΟΚ, μιλάω συχνά με ανθρώπους της ομάδας. Για μένα σημαντικό είναι με ποιον κάνεις προπόνηση, και όχι αν κάνεις προπόνηση» τόνισε αρχικά.

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψαχτεί με τα παιδιά που έχει στην Ακαδημία του, ο σκοπός των ακαδημιών αυτός είναι να μπορούν να παίξουν παιδιά στην πρώτη ομάδα. Βλέπω ωραία ποιότητα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και καλό ποδόσφαιρο. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είναι πολυτάλαντος και έχει πολλή ποιότητα. Εγώ στην εποχή μου στα 17 έπαιξα στον ΠΑΟΚ και δεν υπήρχαν ξένοι παίκτες, ενώ τώρα υπάρχουν πολλοί και δεν παίρνουν τις ίδιες ευκαιρίες που παίρναμε εμείς».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Στον τελικό που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στεναχωρήθηκα γιατί παιζόταν ο εθνικός ύμνος, για ποιον τον έπαιζαν; Αφού δεν υπήρχαν Ελληνες στον αγωνιστικό χώρο».

Για το μεταγραφικό σκεπτικό του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ανανέωση και πρέπει να κατεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας, πρέπει να κάνει 8-10 μεταγραφές. Επίσης, θα πρέπει να δώσει έμβαση στο επιθετικό κομμάτι. Οι ακραίοι παίκτες και ο επιθετικός και το δεκάρι θα πρέπει να είναι από το πάνω ράφι, για να μπορεί να έχει εύκολο γκολ».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο Πασχαλάκης έχει δώσει στον ΠΑΟΚ πολλά πράγματα, πρωτάθλημα, Κύπελλα. Είναι ένα παιδί που έχει γράψει ιστορία με την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.