Ψαριανός: Παραποίησε την αφίσα για τη συναυλία για την ειρήνη με... σβάστικες

Metrosport Team25 Μαρτίου 2022

Σάλο προκάλεσε η κίνηση του Γρηγόρη Ψαριανού να παραποιήσει την αφίσα της συναυλίας για την ειρήνη που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (29/3) στην Αθήνα.

Ο πρώην βουλευτής τοποθέτησε αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια στην αφίσα της συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών.


Η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» που οργανώνει τη συναυλία εξέδωσε ανακοίνωση προαναγγέλλοντας την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για όλους»

«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.

H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.

Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις.

Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».

Νικολαΐδης: «Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;»

Για το θέμα αντέδρασε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός δίνει τα διαπιστευτήρια του -για άλλη μια φορά- ότι αξίζει τον μισθό του. Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;», αναρωτιέται στη σχετική ανάρτησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.