Ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Μετά την οριστική παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη, το όνομα του Κώστα Μέξα είναι και πάλι στο προσκήνιο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, όπως εξάλλου συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι. 

Για την ακρίβεια, τότε, οι διαχειριστές της υπόθεσης είχαν (σχεδόν) συμφωνήσει μαζί του αλλά η παρέμβαση του ΑΣ διέγραψε ό,τι συζήτηση είχε προηγηθεί. Ο Ερασιτέχνης ήταν υπέρ της επιστροφής του Κώστα Φλεβαράκη κι αυτό έγινε. Πλέον, άνοιξε ένας νέος κύκλος επαφών.

 Πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Νίκος Σταυρόπουλος είναι υπέρ της περίπτωσης του Μέξα, μέσα από μια λίστα εφικτών επιλογών. Το τελευταίο έχει την αξία του γιατί ελάχιστοι προπονητές έχουν την πρόθεση να αναλάβουν τον Δικέφαλο στην αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μια δεύτερη λύση είναι αυτή του Γιώργου Καλαφατάκη.

 Αν η εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκου Σταυρόπουλου, έχει αξία, το ίδιο ισχύει και με την αντίστοιχη του ΑΣ. Υπό την έννοια ότι σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν υψώσει εμπόδια για την επιλογή του Μέξα, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πρόσληψή του. Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες. Επί του παρόντος, τα πάντα είναι ρευστά.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.