Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης06 Αυγούστου 2022

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ηρακλή, καθώς στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού.

Ο Κώστας Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του μετά από περίπου δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Ηρακλή. Μετά από ωραία μπαλιά του Σίλβα, ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ στο 8΄. Και τρία λεπτά μετά ο Γηραιός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Χρουσιέλ έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 35΄ με το σουτ του Άλεξιτς να περνάει άουτ.

Στο 51΄ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Γιουμπιτάνα έκανε το γύρισμα, ο Τότσκα έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον πορτιέρε του Πανελευσινιακού.

Το 2-0 ήρθε στο 77΄ με κεφαλιά του Σιούτα (υπό δοκιμή)ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βελλίδης, Πανάγου, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Χρουσιέλ, Σίλβα, Τότσκα, Πατράλης, Κουντουριώτης, Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς.

Έπαιξαν και οι: Παλαβράκης, Κωστούλας, Δόρης, Πέλκας, Κραγιόπουλος, Δοϊρανλής, Σιούτας, Σενγκέργκης, Χειρίτραντας, Δρίτσας και Μάντικας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.