Προύσαλης: «Υπάρχει δέσιμο με τον Ηρακλή, ο Φίλιππος θα είναι η ευχάριστη έκπληξη»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2020

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηρακλή και τη νέα σελίδα της καριέρας του που άνοιξε με την μετακίνησή του στον Φίλιππο Βέροιας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο έμπειρος πασαδόρος Κώστας Προύσαλης. 

«Υπάρχει δέσιμο με τον Ηρακλή. Η αγάπη που έχω για τον κόσμο και ο κόσμος για μένα είναι δεδομένη. Τα χρήματα είναι άλλο κεφάλαιο. Οταν ο κόσμος βλέπει ότι κάποια παιδιά προσπαθούν το αναγνωρίζει. Έφυγα χωρίς να μαλώσω με κανέναν» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε:  

«Ήταν και τοπικό το συναίσθημα για να πάρω την απόφαση να παίξω στον Φίλιππο Βέροιας, γιατί είμαι από την Νάουσα. Ήρθε η ώρα αυτά που πήραμε από το βόλεϊ να τα δώσουμε και στις κοινωνίες και στις ομάδες. Θέλουμε να στηρίξουμε το άθλημα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι η τελευταία μου χρονιά. Όσο το σώμα μου είναι καλά, γιατί η... μούρλα μου για το βόλεΐ είναι μεγάλη, θα παίζω».  

Για την εξέλιξη που είχε το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Ήταν άδικο για πολλές ομάδες αυτό που έγινε μετά τον κορωνοϊό. Εμάς δεν μας άφησαν να παίξουμε και είχαμε αρκετές πιθανότητες διάκρισης. Το πήρε η πιο καλή ομάδα. Τα 7-8 παιδιά που έπαιζαν στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλά. Οι βολεϊκοί θέλαμε να το πάρει ο Παναθηναϊκός γιατί είχε μεγαλύτερη δίψα».  

Για την επόμενη σεζόν υπογράμμισε: «Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλές, δεδομένων και των συνθηκών. Ο Παναθηναϊκός έχει τον κορμό, ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή και ο Ολυμπιακός πήρε τρεις καλούς ξένους. Πιστεύω ότι ο Φίλιππος Βέροιας θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.