Όταν είναι είδηση το... «ήρθε ο Ιβάν», υπάρχει πρόβλημα...

Γιώργος Ζαΐρης18 Αυγούστου 2022

Ενα από τα πρώτα θέματα σε επισκεψιμότητα στο metrosport.gr τις τελευταίες ώρες είναι αυτό που αναφέρεται στην άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Χαλκιδική. Και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να αναδείξει το... πρόβλημα. Κάποτε δεν αποτελούσε είδηση η παρουσία του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα.

Τώρα; Είναι αυτό που θέλουν να διαβάσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ελπίζοντας πως παράλληλα θα υπάρχουν εξελίξεις. Προφανώς και για τους δικούς του λόγους όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει και προφανώς δεν έχει την υποχρέωση να απολογηθεί σε κανέναν για αυτή την επιλογή.

Αυτόματα όμως επιτρέπει σε καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους να ερμηνεύσουν όπως θέλουν αυτή την «απουσία» του και να δημιουργούν σενάρια. Προφανώς και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να έρθει η στιγμή που θα δουν τον Ιβάν να είναι τουλάχιστον έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας πριν από κάποιο ματς και να αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει πως στις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού κανείς δεν ασχολείται με τον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη. Αλλά εκεί δεν έχουμε μια προσωποκεντρική διοίκηση η οποία είναι το μοντέλο διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και αμφισβητείται όσο ποτέ άλλοτε πιο έντονα κυρίως μετά από αποτυχίες.

Το θέμα έχει... κουράσει και από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης κρίνει πως δεν είναι ακόμη η ώρα (μπορεί να μην έρθει και ποτέ) για να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας, όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Ομως αν βάλεις από τη μια πλευρά της ζυγαριάς τον λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό, την αργοπορία στην άφιξη παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στα ματς με την Λέφσκι (όχι ερχόμενοι από τον πάγκο αλλά παίζοντας βασικοί) αλλά και την «νέκρα» που επικρατεί το τελευταίο εικοσαήμερο στην ομάδα και από την άλλη το «ήρθε ο Ιβάν!» νομίζω πως ούτε το εκτόπισμα του ευεργέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ψυχισμό του ΠΑΟΚτσή. Η μοναδική διέξοδος είναι ένα καλό νικηφόρο σερί στο Πρωτάθλημα. Τίποτε άλλο στην παρούσα φάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.