Πρόβλημα με την άδεια του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Η ολιγωρία της ΠΑΕ Αρης να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τις Περιφέρειας, προκειμένου να είναι σύννομη για την αδειοδότηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” βάζει σε κίνδυνο την παρουσία του κόσμου στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε πολλούς μήνες περιθώριο να λύσει οριστικά το θέμα της πυρασφάλειας, θέματα στατικότητας και άλλες μικροπαρεμβάσεις, οι οποίες υποδέχθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας.

 Παρόλο αυτά, επέδειξε μία άνευ λόγου κωλυσιεργία με αποτέλεσμα χθες να φτάσει… ο κόμπος στο χτένι. Κλήθηκε ο υπεύθυνος των κτιριακών εγκαταστάσεων & αθλητικών υποδομών της ΠΑΕ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης στην Περιφέρεια, παρουσία των τεχνικών υπηρεσιών και της Περιφέρειας και της κυρίας Βούλας Πατουλίδου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να του μεταφερθεί το πρόβλημα και του υποδείχθηκε ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να δράσει άμεσα ώστε το “Κλεάνθης Βικελίδης” να πάρει την απαιτούμενη άδεια διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και των επόμενων ενόψει Πρωταθλήματος. 

Οι Κιτρινόμαυροι υποσχέθηκαν ότι θα ενεργοποιηθούν και ορίστηκε νέο ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αφορά στην πυρασφάλεια του γηπέδου, ένα ζήτημα που προυπήρχε αλλά δεν λύθηκε, και είναι το σημείο κλειδί στο οποίο κάνει focus η διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, που ασφαλώς έχει και το δικό του μερίδιο ευθύνης επί του θέματος.

Σύμφωνα με όσα λέγονται πάντως στην Αλκμήνης το ζήτημα θα λυθεί μέσα στα επόμενα 24ώρα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη διεξαγωγή της σαββατιάτικης αναμέτρησης αλλά και των επόμενων εντός έδρας αγώνων. Αυτό ίσως είναι και ο λόγος που η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε από χθες τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Τα εισιτήρια είναι ήδη προς διάθεση και κοστίζουν: 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 25 ευρώ στη Θύρα 2, 20 ευρώ στις Θύρες 4 και 5, 60 ευρώ στη Θύρα 7, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 100 ευρώ στα VIP. Η αγορά γίνεται είτε ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr, είτε από την μπουτίκ του Αρη (καθημερινά 10:00-20:00), ενώ διευκρινίζεται πως την ημέρα του αγών η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου έως τις 16:30, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.