Πρώτο βήμα του Αρη με επίγνωση

Μάνος Χατζάκης06 Φεβρουαρίου 2020

Στα... μέτρα του θέλει να φέρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Αρης, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τον Ατρόμητο. Οι “κιτρινόμαυροι” συμφωνούν ότι, απόψε, είναι ικανοί να θέσουν τις βάσεις για σκορ ασφαλείας, καθώς γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος δεν είναι ανώτερός τους, ενώ στην έδρα τους έχουν αντικειμενικά το πλεονέκτημα.

Ο Μίκαελ Ενινγκ αναμένεται να εμπιστευτεί τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιστρέφουν από τιμωρίες, όπως για παράδειγμα οι Βέλεθ και Κόρχουτ. Αμφότεροι, επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα, οπότε το σχήμα που θα εμπιστευτεί ο Μίκαελ Ενινγκ θα θυμίζει τα αντίστοιχα των τελευταίων εβδομάδων. Η μόνη επιλογή, που δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ενας εκ των Ντιγκινί και Ντουρμισάι θα παίξει δίπλα στον Λάρσον και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Γάλλος, πάντως, τα πήγε καλά κόντρα στον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται να επιλεγεί μαζί με τον Σουηδό, προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα και κίνηση στην περιοχή.

Οσον αφορά τον αποκλεισμό του Ντάνιελ Μαντσίνι, αρχικά η ενημέρωση της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο στη συνέχεια δόθηκε η διευκρίνιση περί τραυματισμού. Βέβαια, η απουσία του δεν αλλάζει τα σχέδια του Γερμανού τεχνικού, καθώς ο Αργεντινός έρχεται… δεύτερος στις επιλογές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.