Πρώτη συνάντηση για την «γαλανόλευκη» με το βλέμμα στο Euro 2024

Metrosport Team17 Μαρτίου 2024

Η εθνική Ελλάδος ξεκινά σήμερα (17/3) την προετοιμασία της για την σημαντική αναμέτρηση με το Καζακστάν έχοντας ως στόχο τον τελικό που θα της δώσει το εισιτήριο για το Euro 2024, οποίος θα πραγματοποιηθεί είτε στην Τιφλίδα είτε στο Λουξεμβούργο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει προγραμματισμένη την πρώτη του συνάντηση σήμερα το απόγευμα (17/3, 17:30) στην έδρα του Πανιωνίου. Τον προπονητή της εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, να έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για τον “τελικό” με το Καζακστάν μέσα στην OPAP Arena, στις 21 Μαρτίου.

Η «γαλανόλευκη» έχει φυσικά ως στόχο μόνο το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συναντήσει στον τελικό του Nations League του Γεωργία-Λουξεμβούργο και να παλέψει για βρεθεί στα τελικά του Euro 2024 στην Γερμανία.

Αν μπορέσουν να το κάνουν αυτό, θα βρεθούν στους ομίλους του θεσμού, 20 χρόνια μετά την επική κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία αλλά και 10 χρόνια μετά την παρουσία της εθνικής μας σε μεγάλο τουρνουά, μετά το Mundial 2014 στη Βραζιλία.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση για τους διεθνής της Super League, αλλά και κάποιους από το εξωτερικό. Οι προπονήσεις μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη θα γίνονται στο γήπεδο του Πανιωνίου, ενώ η τελευταία, την Τετάρτη θα διεξαχθεί στην έδρα της εθνικής την OPAP Arena.

Στο θεμιτό σενάριο που όλα θα έχουν πάει όλα καλά και η Εθνική επιβληθεί επί του Καζακστάν, οι προπονήσεις μέχρι την επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιούνται στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.