Πρώτη γεμάτη μέρα με… γκολ στο Βέλγιο – Ρωσία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης11 Ιουνίου 2021

Μετά την πρεμιέρα στη Ρώμη, το Euro 2020 συνεχίζει με φουλ πρόγραμμα έχοντας τρεις αγώνες τη 12η Ιουνίου. Φαβορί Δανία και Βέλγιο, προβάδισμα και για την Ελβετία.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι και το τελευταίο στη σειρά με το Βέλγιο να αντιμετωπίζει τη Ρωσία. Πληρέστερη η ομάδα του Μαρτίνεζ, έχει βλέψεις μέχρι και για κατάκτηση του τίτλου και είναι το φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.72.

Η Ρωσία, πάντως, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σκοράροντας τουλάχιστον ένα γκολ οπότε το 2.02 του over 2.50 γκολ αποτελεί επιλογή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να κυνηγήσετε ακόμα καλύτερες αποδόσεις προβλέποντας και anytime σκόρερ, ο Λουκάκου (2.40) είναι σε φοβερή κατάσταση…

Στην αναμέτρηση της Ουαλίας με την Ελβετία, η τυπικά φιλοξενούμενη υπερέχει δεδομένα σε ποιότητα (η νίκη της Ελβετίας δίνει 2.15).

Η Ουαλία του Μπέιλ, όμως, μπορεί, παρότι δεν πήγε καλά στα φιλικά, να σκοράρει με το G/G στο 1.98 να μοιάζει λογική επιλογή.

Δανία εναντίον Φινλανδίας με την πρώτη να έχει και το προβάδισμα για τη νίκη στο 1.45.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.