Πρώτη αντίδραση Μπόλονι με φωνές για τη διαιτησία

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Απριλίου 2021

Ο Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας μετά το 0-0 στην Τούμπα, στάθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας ότι οι διαιτητές έχουν στερήσει τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ. 

«Κάναμε έναν αγώνα καλύτερο από αυτόν με την ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Υπήρχαν κάποιες φάσεις που δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Επίσης όταν έρχεσαι σε μια έδρα του αντιπάλου που είχε κερδίσει εδώ τον Ολυμπιακό αναμφισβήτητα κοιτάμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα απέναντί του. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Υπάρχουν δυο πράγματα που με ενοχλούν. Η Λίγκα ή Ομοσπονδία φέρνουν ξένους διαιτητές και τους πληρώνουμε για να έρθουν εδώ και ποτέ από τη μέρα που είμαι εδώ δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία. 

Έρχονται ξένοι διαιτητές, ένα θέμα για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ. Όμως με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι ποτέ. Όπως και η αποβολή του Μαρουρίσιο σε εκείνο το ματς δεν ήταν. Παίρνει την πρώτη κάρτα για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν άδικη.

Εδώ πάλι έχουμε μια κατάσταση που είναι απολύτως σωστή. Υπάρχουν κανονισμοί και VAR. Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Υπήρξαν πολύ καλές διαιτησίες, ενώ σφυρίζουν και σε ματς playoffs. Δεν έρχονται μάλιστα από ανώτερα ποδοσφαιρικές χώρες, αλλά από κατώτερες. Τι αισθάνεται ένας Έλληνας που αντικαθίσταται από έναν ξένο; Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές και από τη Μογγολία. Στα τελευταία δύο ματς χάσαμε τέσσερις βαθμούς εξαιτίας των ξένων διαιτητών. Καλύτερα τα λεφτά που δίνουν σε αυτούς να τα δίνουν σε εμένα και το ορφανοτροφείο που έχω στη Ρουμανία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.