Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι κορασίδες του Παναθλητικού Συκεών

Στέλιος Παρθενάκης27 Ιουλίου 2021

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κατέκτησαν, μια μέρα πριν την ολοκλήρωση του 32ου Πανελληνίου της Καισαριανής, οι κορασίδες του Παναθλητικού μετά και την εύκολη επικράτησή τους επί του ΟΦΗ με 80-36 σε μια πραγματικά τεράστια επιτυχία.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρει σχετικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Ο Παναθλητικός ξαναφέρνει μετά από αρκετά χρόνια το Πρωτάθλημα στη μητρόπολη του μπάσκετ και το Επταπύργιο ανοίγει τις πύλες του και πάλι για να υποδεχτεί τα κορίτσια που έγραψαν την πιο ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Παναθλητικού. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στη Δήμητρα Καμπεριδου και στην Ισμήνη Πουρπουτιδου».

Ο κόουτς της ομάδας Θωμάς Λαζάρου τόνισε… « Ήταν σωματικά αλλά πάνω απ΄ όλα πνευματικά έτοιμα τα παιδιά σήμερα και αυτό φαίνεται από το τελικό σκορ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Την ομάδα που για ακόμα μία φορά με έχει εμπιστευτεί στην ομάδα των κορασίδων και όλους τους υπεύθυνους και θέλω να ευχαριστήσω και την συνεργάτιδά μου την Κάλια Αποστολίδου που είναι δίπλα, στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια και είναι το άλλο μου μισό».

Η απονομή των Πρωταθλητών θα γίνει αύριο στις 18.00 μετά την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.