Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μίλαν μετά από 11 χρόνια!

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Μαΐου 2022

Έντεκα χρόνια αναμονής έλαβαν τέλος για την Μίλαν, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σασουόλο και κατέκτησε το 19ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της! Η Ίντερ κέρδισε την Σαμπντόρια με 3-0 αλλά το τρίποντο αυτό δεν αρκούσε για να τη χαρίσει το σκουντέτο κι έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δύο γκολ του Ολιβιέ Ζιρού και ένα του Φρανκ Κεσιέ σφράγισαν από το πρώτο ημίχρονο το διπλό-τίτλου στους ροσονέρι.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέρασε ως αλλαγή και συνέδεσε το προηγούμενο πρωτάθλημα, του 2011, με το φετινό, έντεκα χρόνια μετά.

Απίστευτες σκηνές στο «Mapei» με τον κόσμο της Μίλαν να το γιορτάζει με την ψυχή του και να το μετατρέπει σε «Σαν Σίρο» αποθεώνοντας τον Πιόλι και τους παίκτες της ομάδας για την τεράστια επιτυχία τους! 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι (82’ Σαταλίνο), Μίλντιρ, Κυριακόπουλος, Αϊχάν, Φεράρι (82’ Πελούζο), Ματέους Ενρίκε, Φρατέζι (58’ Τραορέ), Λοπές (46’ Μανιανέλι), Ραζπαντόρι, Μπεράρντι (68’ Ντεφρέλ), Σκαμάκα 

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Ερναντές, Καλουλού, Τομόρι (81’ Ρομανιόλι), Τονάλι (46’ Μπενασέρ), Κεσί, Σαλεμάκερς (81’ Φλορέντσι), Κρούνιτς (72’ Μπραΐμ Ντίαθ), Λεάο, Ζιρού (72’ Ιμπραΐμοβιτς)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.