Πρωταθλητής στο Ζίου Ζίτσου ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Μαγκουάιρ

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2020

Αν μη τι άλλο μία είδηση που κάνει την διαφορά έρχεται στην επιφάνεια και αφορά την υπόθεση σύλληψης του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου έχει έντονο παρασκήνιο, καθώς ο αστυνομικός που κατάφερε και τον έπιασε ήταν πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, ο αστυνομικός έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και είναι αποσπασμένος στη Μύκονο. Εκτός από τη στολή του αστυνομικού, στον ελεύθερο του χρόνο φοράει και τη λευκή στολή των πολεμικών τεχνών και μάλιστα έχει συγκεντρώσει σημαντικές διακρίσεις.  

Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας, λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών των αστυνομικών, ενώ προπονεί και παιδιά, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του Ζίου Ζίτσου. 

«Θεωρώ πως μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν έχει χτυπήματα, περιλαμβάνει τεχνική με μάχη εδάφους, με λαβές και τεχνικές υποταγής που είναι χρήσιμες και βοηθούν στην καθημερινότητα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Μια κρίσιμη λεπτομέρεια, που ασφαλώς δεν γνώριζε ο Μαγκουάιρ, ο οποίος προφανώς εκτίμησε πως με την φυσική του κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Έκανε όμως λάθος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.