«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Πρίγιοβιτς», γράφουν οι Άραβες

Metrosport Team13 Ιουνίου 2020

Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις ήδη γίνονται από τις ομάδες και τα δημοσιεύματα έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιττιχάντ. 

Ο Σέρβος φορ, προ ολίγων ημερών έσπασε την καραντίνα, και το συγκεκριμένο γεγονός έχει δυσαρεστήσει πολύ τους ανθρώπους του αραβικού συλλόγου, οι οποίοι σκέφτονται έντονα να απαλλαγούν από την παρουσία του στην ομάδα.

Ωστόσο ένα δημοσίευμα από αραβικό ΜΜΕ, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση σε αυτό το θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ένα συγκεκριμένο ποσό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Αραβίας δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον 30χρονο φορ, αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

Θυμίζουμε ότι η Αλ Ιτιχάντ, χρωστάει αρκετά χρήματα, στον Σέρβο επιθετικό, και αυτό του δίνει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το κοντινό του περιβάλλον.

Aξίζει να σημειωθεί πως,σύμφωνα με ρεπορτάζ του Metrosport.gr, η πλευρά του παίκτη δηλώνει άγνοια, για αυτή την πρόταση, ενώ ούτε από τον ΠΑΟΚ προκύπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Όπως και να ‘χει, εφόσον δεν αλλάξουν άρδην τα δεδομένα είναι ξεκάθαρο ότι σε έναν, ενάμιση μήνα, θα ανοίξει επιτακτικά θέμα αποχώρησης του Πρίγιοβιτς (έχει συμβόλαιο ως το 2023) από την Αλ Ιτιχάντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.