Πρώτα η πρόκριση, μετά η μεταγραφική ενίσχυση

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιανουαρίου 2022


Αν η αναμονή στοιχειοθετεί επιλογή ανάγκης ή τακτική θα φανεί σε περίπου 24 ώρες μετά τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης». Ωστόσο, είναι σαφέστατη η δυσκολία οριστικοποίησης συμφωνιών καθώς ο Αρης παλεύει να ενισχύσει την ομάδα εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, προς το παρόν όμως περιορίζεται στην απόκτηση του Λουίς Πάλμα.

Κατά μία έννοια, είναι απολύτως λογικό να έχουν επικεντρώσει όλοι στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί απόψε δεν διακυβεύεται μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση – ο Αρης θέλει να εξασφαλίσει σκορ το οποίο θα του δίνει σαφέστατο πλεονέκτημα – αλλά και η ηρεμία στον οργανισμό. Από την άλλη πλευρά, στις μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν παράλληλα των αγωνιστικών θεμάτων, η δυσκολία είναι εμφανέστατη. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί όλα όσα έχει σημειώσει η «Μ» καθώς η υπόθεση του Μάρβιν Πίρσμαν είναι σε εκκρεμότητα κι έχει συμφωνήσει ο Αρης με τον Βέλγο αμυντικό για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει τα δικαιώματά του δεν υπάρχει συμφωνία και μάλιστα είναι δύσκολο να επιτευχθεί αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, επιμείνει στην απαίτηση εξαψήφιου αριθμού ως ποσό αποζημίωσης. Εδώ και καιρό ο Αρης παίζει το παιχνίδι της υπομονής, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να «ρίξει» τις απαιτήσεις του ΠΑΣ κι αυτό που δεν ξέρει είναι αν υπάρχει εμπλοκή άλλης ομάδας για τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Στη δε περίπτωση του Σάντε Σίλβα, ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν πήρε λεπτό συμμετοχής και σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του βρετανικού συλλόγου δεν έχει αλλάξει απέναντί του. Δηλαδή, το ζήτημα παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του 24χρονου χαφ κι αν θελήσει να αποδεσμευτεί από τη Νότιγχαμ, η τελευταία θα τελειώσει όλες τις διαδικασίες μέσα σε λίγα λεπτά. Το ζήτημα είναι να πειστεί ο ίδιος να το κάνει γιατί το ενδεχόμενο δανεισμού του δεν υφίσταται. Το έχει απορρίψει ο Αρης γιατί έχει κατά νου το ενδεχόμενο ban μεταγραφών.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στασιμότητα στο ζήτημα του κεντρικού χαφ με τον οποίον οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η πίεση γιατί στενεύουν τα χρονικά περιθώρια έχοντας μπει πλέον στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.