Προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Δύο συμφωνίες προβλέπεται να επικυρωθούν στη διάρκεια της ημέρας καθώς Μπράντλεϊ Μαζικού και Μπριάν Νταμπό έφτασαν χθες στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Αρη και φυσικά την άμεση ενσωμάτωσή τους στην ομάδα.

Εστω με καθυστέρηση σε σύγκριση με τον αρχικό προγραμματισμό, ο Αρης γεμίζει το ρόστερ του κα ταυτόχρονα αυξάνονται οι επιλογές για τον Χερμάν Μπούργος. Οι συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας αλλά απέμενε η διευθέτηση λεπτομερειών ούτως ώστε να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. 

Στην περίπτωση του Μπριάν Νταμπό απέμενε να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με τη Ρίζεσπορ ούτως ώστε να είναι καθ’ όλα τυπικός. Ο 28χρονος μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο έφθασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, δεν προχώρησε σε δηλώσεις και το πλάνο περιλαμβάνει να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τριών χρόνων. 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εμπειρία, αυτό πιστοποιείται μέσα από την καριέρα του στις Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν, Φιορεντίνα, Σπαλ και φυσικά ο αριθμός των αγώνων στους οποίους αγωνίστηκε σε Ligue 1 και Campionato. Ο Νταμπό προορίζεται για βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας κι εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπράντλει Μαζικού ο οποίος έφτασε νωρίτερα από τον Νταμπό. Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας από το Κογκό έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και χθες αναμενόταν να ολοκληρώσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να μεταβεί στην Αυστρία. Ο Μαζικού προέρχεται από γεμάτη 3ετία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προτίμησε τον Αρη από την ανανέωση συμβολαίου που του πρότειναν οι Βούλγαροι.

Σε αντίθεση με τους Μαζικού, Νταμπό, ακυρώθηκε η άφιξη του Ράφαελ Καμάτσο. Ο Πορτογάλος επιθετικός αναμενόταν χθες στη Θεσσαλονίκη, τελικώς θα έρθει εντός του επόμενου 24ώρου, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα τον έχει στη διάθεσή του ο Χερμάν Μπούργος στις προπονήσεις στην Αυστρία ή στο μεθαυριανό φιλικό με τον Αρη Λεμεσού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.