Προσφορά 1 εκατ. από Αγγελόπουλους για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Metrosport Team24 Μαρτίου 2020

Έμπρακτη στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν ότι προσφέρουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Συστήματος Υγείας που μετρά τις δυνάμεις του εναντίον του κορωνοϊού

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 Ευρώ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Το ίδιο μονοπάτι θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε λίστα και αναμένεται να ενισχύσει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.