«Πρόσφερε περισσότερα χρήματα ο ΠΑΟΚ για Ολίβα»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Για την μετακίνηση του Κριστιάν Ολίβα στην Βαλένθια, αλλά και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή μίλησε ο ατζέντης του παίκτη, Πάμπλο Μπεντανκούρ, τονίζοντας πως η πρόταση του Δικεφάλου, ήταν καλύτερη οικονομικά, όμως η προοπτική της Βαλένθια, ήταν ευκαιρία...ζωής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Η Εϊμπάρ ενδιαφερόταν για τον παίκτη, αλλά δεν μπορούσαμε να τα βρούμε στο οικονομικό. Τότε εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή προσφέροντας περισσότερα χρήματα, αλλά στο τέλος επιλέξαμε την πρόκληση της Βαλένθια, που είναι πιο ανταγωνιστική και δύσκολη πρόκληση, αλλά ο παίκτης θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ήταν οικονομικό ζήτημα η αποδοχή της πρότασης από την Βαλένθια.

Για τον Ολίβα είναι η ευκαιρία μιας ζωής, το ποδόσφαιρο του ταιριάζει καλύτερα στη Βαλένθια παρά στη Κάλιαρι. Βρίσκεται στη Βαλένθια με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια του και η ιδέα μας είναι να μείνουμε στην Ισπανία, εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τα πάει καλά. Η Ισπανία είναι μια χώρα ισχυρή οικονομικά στο ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε μέσα σε λίγες ώρες…».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.