Προσαρμογή στο... άγνωστο

Μάνος Χατζάκης26 Σεπτεμβρίου 2020

Τακτική και πάλι τακτική. Ο Άκης Μάντζιος φρόντισε να δώσει το στίγμα του, στις λίγες προπονήσεις που έκανε με τη νέα του ομάδα, την οποία παράλληλα προετοιμάζει για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παίζει το πρώτο του 90λεπτο στο φετινό Πρωτάθλημα. Σίγουρος ο Δεληζήσης, πιθανή η συμμετοχή του Φετφατζίδη, εφόσον η μεταγραφή στο Κατάρ ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πολλά τετ-α-τετ και συζητήσεις γεμάτες... ποδόσφαιρο, καταγράφηκαν τα τελευταία 24ωρα στο “Δασυγένειο”. Ο νέος προπονητής του Άρη με το... καλημέρα, έδωσε βαρύτητα σε θέματα τακτικής, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά στο “Δασυγένειο”. 

Οι προθέσεις του 51χρονου τεχνικού για βελτίωση, ξεκίνησαν άμεσα και ήδη οι “κιτρινόμαυροι” μιλούν για την πρώτη εμφανή διαφορά σε σχέση με τη δουλειά, που γινόταν, επί ημερών Μίκαελ Ένινγκ. 

Κάθε ποδοσφαιριστής άκουσε κατ' ιδίαν τις απαιτήσεις του προπονητή, ο οποίος περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι η πιο... άγνωστη ομάδα της λίγκας (μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης), καθώς δεν έδωσε, μέχρι σήμερα, επίσημο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Άρη έχει αποφασίσει, εν πολλοίς, ποιους παίκτες θα παρατάξει αύριο στο “Κλ. Βικελίδης”.


Οι σίγουροι και ο αμφίβολος

Η απουσία του Σάκιτς φέρνει... καραμπόλες στην άμυνα. Ο Ροζ θα καλύψει το κενό του Αυστριακού στο δεξί άκρο, ενώ στους στόπερ το νέο πρόσωπο θα είναι ο Δεληζήσης, ο οποίος θα αγωνιστεί, πρώτη φορά φέτος, δίπλα στον Ντάτκοβιτς. 

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι θα είναι λίγο-πολύ οι ίδιοι με μόνο ερωτηματικό την παρουσία του Φετφατζίδη. 

Εκτός απροόπτου, η μεταγραφή του στην Αλ Κορ από το Κατάρ θα ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. 

Αν πάλι, κριθεί σκόπιμο να μείνει στον πάγκο, για να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός, τότε στη θέση του θα παίξει ο Μαντσίνι. Με τα ισχύοντα δεδομένα, πάντως, ο “Φέτφα” θα δώσει “παρών”. 

Τα υπόλοιπα κομμάτια της ενδεκάδας θα συμπληρώσουν οι Τζένγκο με τον Σάσα στα χαφ, μπροστά τους ο Μπερτόγλιο, στα αριστερά ο Γκάμα και κορυφή ο Λόπεθ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.