«Προς το συμφέρον και του Βέλεθ να πετύχει ο Άρης τους στόχους του»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σίτσας και σχολίασε την αποχώρηση του Βέλεθ από τον Άρη, τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ κατέθεσε και τη γνώμη του ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον παίκτη μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πρέπει να συνεχίζεται να χρησιμοποιείται ο Βέλεθ από τη στιγμή που συμφώνησε με άλλη ομάδα: «Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η μία είναι η κατακραυγή των φιλάθλων επειδή ένας παίκτης του Άρη συμφώνησε με άλλη ομάδα. Η άλλη είναι ότι ο Βέλεθ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας και πρέπει να τον έχεις στα πιο κρίσιμα μας της φετινής χρονιάς, στα πλέι οφ και το Κύπελλο. Το θέμα είναι να δούμε ποιο από τα δύο είναι το πιο συμφέρον για την ομάδα. Σίγουρα στα ματς με τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ευνόητους λόγους. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια όμως δεν παύει να παραμένει ένας παίκτης από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Εγώ ως ποδοσφαιριστής όταν ήξερα ότι στο τέλος της χρονιάς θα έφευγα από μια ομάδα, προσπαθούσα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να με θυμούνται με την καλύτερη εικόνα όταν θα έφευγα. Φανταστείτε πόσο καλά θα νιώσει και ο ίδιος αν βρεθεί στον τελικό ή πολύ περισσότερο πάρει το Κύπελλο. Θα ανέβουν ακόμη περισσότερο οι μετοχές του, αν κατορθώσει κάτι τέτοιο με τον Άρη».

Για την απόφαση του Βέλεθ να φύγει από τον Άρη: «Ίσως θεωρεί ο παίκτης πως έπιασε “ταβάνι” με τον Άρη και θέλει να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα με μια άλλη ομάδα που πιθανόν να του προσφέρει κάτι διαφορετικό και σίγουρα ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο κάθε παίκτης σκέφτεται το καλύτερο οικονομικό κομμάτι για την οικογένειά του και νομίζω πως αυτό σκέφτηκε και ο Βέλεθ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σίτσας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.