Απορρίπτεται η Κωνσταντινούπολη! Πού πάει το Final 8 του Champions League

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος02 Ιουνίου 2020

Στις 17 Ιουνίου αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA πώς και πότε θα ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση του Champions League.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προσανατολίζεται στη διεξαγωγή Final 8, με τη Λισαβόνα να προβάλει ως φαβορί για να το φιλοξενήσει. Η αρχική επιλογή της Κωνσταντινούπολης πρόκειται να απορριφθεί λόγω οικονομικών ζητημάτων και την υποχρεωτική τέλεση των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι πιέζουν μέσω της ECA να προωθήσουν τις ημερομηνίες πραγματοποίησης των τελικών στις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, την 29η Αυγούστου για τον τελικό του Champions League και την 26η Αυγούστου για τον τελικό του Europa League στις 26 Αυγούστου, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν σε Κωνσταντινούπολη και Γκτάνσκ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Mundo Deportivo, η Λισαβόνα με το Da Luz και το Jose Alvalade εμφανίζεται φαβορί να φιλοξενήσει την τελική φάση, ενώ ως εναλλακτικές επιλογές εμφανίζονται το Μόναχο και το Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.