Προπονητής Νίκης Νεοχωρούδας για τα επεισόδια στην Ηλιούπολη: «Ως δια μαγείας άνοιξε η πόρτα!»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την αναμέτρηση της ομάδας Διάπλαση με την Νίκη Νεοχωρούδας για την Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ. Σύμφωνα με την καταγγελία, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Νίκης Νεοχωρούδας

Ο προπονητής της Νίκης Νεοχωρούδας, Δημήτρης Νικολαϊδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρωί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα του ΠΑΟΚ Διάπλαση καλούσε τους φιλάθλους της να έρθουν να την στηρίξουν. Ήρθαν 150 άτομα, φώναζαν συνθήματα και όλα κυλούσαν ομαλά. Θύμιζε... Τούμπα η ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχαν διαιτητικά λάθη. Μόλις τελείωσε ο αγώνας υπήρξαν αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών για τα γκολ που μπήκαν. Πειράγματα. 

 Υπήρχε μια λεκτική ένταση και οι φίλαθλοι πυροδοτήθηκαν. Άνοιξε η πόρτα και μπήκαν περίπου 10 με 15 άτομα χωρίς κουκούλες. Κάποιοι είχαν λοστούς και σιδηρογροθιές. Ένας παίκτης της ομάδας μου δέχθηκε ένα χτύπημα στο μάτι και θα τρομάζατε αν τον βλέπατε. 

Έχει κάταγμα στο ζυγωματικό και ίσως η ζημιά να ήταν και μεγαλύτερη. Οι συγκρούσεις κράτησαν τρία με τέσσερα λεπτά. Η αστυνομία ήρθε άμεσα. Χτυπήθηκαν τρεις παίκτες και δόθηκαν και περιγραφές των ατόμων που τους επιτέθηκε. Μου προκαλεί στεναχώρια γιατί τα παιδιά αυτά που προκαλούν τη ζημιά, είναι ανήλικα. 

Ζούμε σε ρυθμούς τυφλής βίας. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν πώς άνοιξε η πόρτα. Ως δια μαγείας άνοιξε η πόρτα. Δεν ξέρω αν έσπασε εμείς που την είδαμε, δεν φάνηκε να έχει παραβιαστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.