Προπονητής Λέφσκι για ΠΑΟΚ: «Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουμε να κληρωθούμε με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο»

Metrosport Team19 Ιουνίου 2022

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, με δηλώσεις του στον Βουλγαρικό τύπο έκανε εκτενή αναφορά στον ΠΑΟΚ, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά για τη δυσκολία που έχει η αναμέτρηση απέναντι στον Δικέφαλο, σημειώνοντας πως είναι από τις πιο δύσκολες κληρώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Αρχικά ανέφερε: «Σε αυτή τη φάση νομίζω ότι οι Ίβελιν Πόποφ, Άντε Μπλάζεβιτς και Ρονάλντο θα είναι οι καλοκαιρινές μεταγραφές της Λέφσκι. Αν φύγει κάποιος, τότε θα κινηθούμε για ενίσχυση. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του: «Πρόκειται για έναν επιθετικό, αλλά όχι για ένα κλασικό «9αρι». Σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα σ την επίθεση, αφού πέρσι ήμασταν αρκετά καλή. Έχουμε τους Μπάρι, Πέτκοφ, Ποπόφ και Στεφάνοφ που μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης. Θέλουμε να έχουμε με δυναμική και ευκίνητη τριάδα. Όσο για τον Ρονάλντο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε τον Δεκέμβριο ως ελεύθερο. Το κόστος για έναν τόσο υποσχόμενο ποδοσφαιριστή δεν ήταν υψηλό και ένας χορηγός ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός αντίπαλος. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είχε η Λέφσκι να κληρωθεί με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο στην αρχή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τον κοντράρει. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.