Προπονητής Κουγιουμτζίδη: «Ο Γιώργος έχει όλα τα φόντα για Ολυμπιακό Μετάλλιο, να μας βοηθήσει η Πολιτεία»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Γιώργου Κουγιουμτζίδη, Θέμης Ιακωβίδης, και μίλησε για το χρυσό μετάλλιο του αθλητή του, τους κόπους πολλών χρόνων για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και τις τραγικές συνθήκες προπόνησης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πριν δύο εβδομάδες είχε πάρει χρυσό μετάλλιο στην Κ23 στο Πανευρωπαϊκό και τώρα πήρε ξανά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών, συμβαίνει πρώτη φορά αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχει φέρει 6-7 μετάλλια, ξεκίνησε την πάλη από ηλικία 6 ετών. Είναι η δουλειά και οι κόποι πολλών χρόνων. Η διάκριση δεν είναι τυχαία, αυτή τη στιγμή ο Γιώργος είναι ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο και είναι μόλις 20 ετών. Ο Γιώργος σπουδάζει στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον στηρίζει η οικογένειά του οικονομικά. Πιστεύω πως έχει όλα τα φόντα για να πάρει ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος της Ευκαρπίας είναι ο καλύτερος σύλλογος εδώ και 8 χρόνια. Κάνουμε προπόνηση στο υπόγειο χωρίς τα βασικά, στον σύλλογο υπάρχουν πολλοί αθλητές με πολλές διακρίσεις. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, κ.Δεμουρτζίδη, που μας έδωσε τον χώρο αλλά πρέπει να πω πως υπάρχει ένα γήπεδο στη Σταυρούπολη πως υπάρχει ένα γήπεδο που δεν χρησιμοποιείται. Και αυτό το γήπεδο ανήκει στην ΓΓΑ, ας μας το δώσουν και θα το φτιάξουμε εμείς. Πιστεύω ότι μετά το χρυσό θα ακουστούμε, η Πολιτεία πρέπει να κοιτάξει τα νέα παιδιά. Η όλη προσπάθεια χρηματοδοτείται από τους γονείς και κάποιους χορηγούς, τώρα τελευταία χρηματοδοτεί κάποια βασικά έξοδα και η Ομοσπονδία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.