Προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ στο… ξέφωτο!

Αρις Νικολάκης05 Φεβρουαρίου 2020

Πριν προχωρήσουμε στα αγωνιστικά… Κι επειδή κι Άγιος κολάζεται με όσα φαίνονται κι ακούγονται, επιτρέψτε μας μία σκέψη ως πολίτες και ψηφοφόροι του τόπου μας..

«Μάννα εξ ουρανού» για την τέως (συγ) Κυβέρνηση η πρόκληση εκ της νυν Κυβέρνησης κρίσης στο ποδόσφαιρο προς όφελος του Ολυμπιακού. Βούτυρο στο ψωμί της τα … κόλπα του Λευθέρη Αυγενάκη σε βάρος του ΠΑΟΚ! Όλα τα άλλα περί άμεσης παρέμβασης Κυριάκου Μητσοτάκη και λαθεμένης αντίδρασης όσων επιμένουν ποδοσφαιρικά και διχάζουν την χώρα … Είναι για λαϊκή κατανάλωση! Δεν συμμαζεύονται τα ασυμμάζευτα πέρα την προσπάθεια του Πρωθυπουργού…

Όλα, όσα συμβαίνουν τελευταία εξ αιτίας της νυν Κυβέρνησης ανελκύουν την τέως (συγ)Κυβέρνηση από τον βυθό της κάλπης στην επιφάνεια. Συνένοχοι οι βουλευτές της ΝΔ στη Μακεδονία και κυρίως, στη Θεσσαλονίκη. Κρύβονται μετεκλογικά. Αυτοί οι οποίοι προεκλογικά έψαχναν αγωνιωδώς ένα του(ς) σημάδι μόνον. Της οικογένειας τού ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Τούτο δε, καθώς αυτοί είναι ένα σώμα, μία ψυχή!

«Γνωρίζει ο Μητσοτάκης, τι ποιεί ο Αυγενάκης;».

Αυτός ήταν ο τίτλος της άποψης μας στις 10 Δεκεμβρίου 2019. Πριν πάνω κάτω δύο μήνες. Ήταν φως φανάρι η σπουδή του υφυπουργού Αθλητισμού (ρέκορντμαν σε αρνητικές γνώμες… Την σκόνη του τρώνε Φούρα και Βασιλειάδη) να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Μας εξέθεσε, όσους τον πιστεύαμε!

Στα αγωνιστικά τώρα…

Τα ψέματα τελείωσαν για προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Η εύλογη κάλυψη του Αμπέλ Φερέιρα (σώφρονα κίνηση του Ιβάν Σαββίδη…), δε σημαίνει – κατά την πάντα ταπεινή μας, άποψη – μήτε άφεση αμαρτιών, μήτε επ’ αόριστον ανοχή. Διαφωνείτε;

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κι ο κάθε προπονητής εκ του αποτελέσματος κρίνεται. Όσο υπάρχουν καλά αποτελέσματα, είναι καλός. Στην αντίθετη περίπτωση; Ας πρόσεχε… Ο κάθε προπονητής!

Εμείς πάντως, επιμένουμε πως τον αδικούμε, όταν φορτώνουμε στην πλάτη του όλα τα κακά της μοίρας του ΠΑΟΚ. Κι ευνοούμε παίκτες (Ζίβκοβιτς, Ίνγκανσον, Βαρέλα, Μάτος κι άλλους κι άλλους) οι οποίοι με τα προσωπικά τους λάθη «έκαψαν» την ομάδα τους στα ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό.

Φταίνε όλοι, με δυο λόγια. Αυτοί…Όλοι μαζί πήραν την πρωτιά στον Πρωτάθλημα. Αυτοί την έχασαν. Τι να λέμε τώρα; Αυτοί οι πανθομολογούμενοι όλων ως μάγκες κινδυνεύουν, να καταστούν…δάγκες!

Θα τα πούμε αύριο, μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Σήμερα θα τα πουν αυτοί, προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Για να δούμε, τι θα …ακούσουμε!

¨όπως και να το κάνουμε όμως… Απόψε ουδείς κρύβεται. Προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ στο ξέφωτο βγαίνουν!

Παρεμπιπτόντως και δίχως τούτο, να εκληφθεί ως αιτιολογία της απαράδεκτης – από τον κόσμο του – αγωνιστικής του ΠΑΟΚ… Είναι κι η ριμάδα η γκαντεμιά, η οποία τον κατατρέχει. Από πέρυσι αρχής γενομένης από τον Βέρνμπλουμ – με το υψηλότατο κασέ – και μετά τα «κτυπήματα» της γκαντεμιάς με Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, μέχρι εφέτος κυρίως, με Ζαμπά, μετά Βαρέλα και τώρα Κρέσπο κεφάλι δε σηκώνει ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος.

Τέλος πάντων…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.