Πρόκριση στο... ρελαντί για τον Ολυμπιακό

Metrosport Team27 Αυγούστου 2021

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο στη Σλοβακία εκεί όπου έπρεπε να υπερασπιστεί το 3-0 του Φαλήρου και απλά να κάνει τη... δουλειά.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με δοκάρι και αποβολή για τη Σλόβαν ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε το πρώτο γκολ με τον Ελ Αραμπί στο 33ο λεπτό, με τον Μαροκινό να σκοράρει με εξαιρετική κεφαλιά και να βάζει μπροστά την ομάδα του. 

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η Σλόβαν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Χέντι να κάνει το 1-1 με προβολή και να βάζει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. 

Οι Πειραιώτες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας από τη Μπρατισλάβα, με τον Ονιεκούρου να παίρνει την ασίστ από τον Μπουχαλάκη και να βάζει ξανά την ομάδα του μέχρι ο Γκριν να παίρνει την κεφαλιά εντός της περιοχής του Ολυμπιακού γράφοντας το τελικό 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (36' Μπουχαλάκης), Εμβιλά (72' Κούντε), Βαλμπουενά (60' Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (72' Χασάν), Αραμπί (72' Βρουσάι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (85' Κρίζαν), Κάσια, Μπόζικοφ, Ντ Μάρκο, Κανκάβα, Τσάβριτς (67' Ντε Καμπς), Βάις (79' Στρέλετς), Ζμρχαλ, Γκριν (85' Χρντσαρ), Χέντι (79' Ντράζιτς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.