Προκλητικό χτύπημα Καραπαπά για το γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται όλη μέρα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι και σήμερα, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρακολουθούν την εκτός έδρας δοκιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας κόντρα στη Λαμία. Και ξαφνικά βρήκαν... σκάνδαλο. Αστείο... 

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 33΄ με τον Μάτος, ύστερα από φάουλ του Βιεϊρίνια. Η φάση προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σέζος, δεν μπόρεσε να δει τη φάση επειδή το VAR κόλλησε και ο Κώστας Καραπαπάς δεν έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει...προκλητικά στα social media κατά του ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε εναντίον της Λαμίας. Ανέβασε μία φωτογραφία με μία γραμμή οφσάιντ που για όσους καταλαβαίνουν στοιχειωδώς από γεωμετρία είναι άκρως παραπλανητική και φυσικά δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα. Ας παρατηρήσει κανείς την απόσταση από τη μία πλευρά της γραμμής του οφσάιντ με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και την αντίστοιχη από την άλλη πλευρά. 

Για τον...περισπούδαστο επικοινωνιολόγο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βέβαια, λίγη σημασία είχε πως τελικά τη φάση την είδαν στο VAR όπως επιβεβαίωσε ο τέταρτος διαιτητής (Μαλούτας) κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενημέρωσαν και τους ανθρώπους της Λαμίας πως το γκολ ήταν απολύτως έγκυρο.

Οι προκλήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν για καιρό...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.