Πρώην παίκτης της Σάλκε θεωρήθηκε νεκρός από το 2016 αλλά ζει στη Γερμανία

Metrosport Team04 Μαΐου 2020

Ζωντανός βρέθηκε μέσα στην εβδομάδα ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής, Hiannick Kamba. Εδώ και τέσσερα χρόνια οι οικείοι του πίστευαν ότι είχε πεθάνει στις 9 Ιανουαρίου του 2016 σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Σύμφωνα με τη Bild, o Kamba είναι ζωντανός, κατοικεί στο Ρουρ της Γερμανίας και εργάζεται ως χημικός τεχνικός σε εταιρεία ενέργειας.

Το 2018 ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται να κατευθύνθηκε στη γερμανική πρεσβεία στην Κινσάσα για να αναφέρει τα «ψεύτικα νέα» σχετικά με το θάνατό του. Είπε στις αρχές ότι χωρίστηκε από τους φίλους του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Κονγκό και έφυγε χωρίς έγγραφα, χρήματα ή τηλέφωνο.

«Ο Κάμπα ισχυρίζεται ότι εγκαταλείφθηκε από φίλους μια νύχτα στο Κονγκό τον Ιανουάριο του 2016 και έφυγε χωρίς έγγραφα, χρήματα και κινητό τηλέφωνο», δήλωσε η εισαγγελέας Anette Milk. 

Θεωρήθηκε νεκρός το 2016 και η πρώην σύζυγός του ζήτησε χαμηλό, εξαψήφιο ποσό στην ασφάλιση ζωής του. Η εισαγγελέας θεωρεί τον Κάμπα «μάρτυρα» στη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του, η οποία ερευνάται για απάτη. 

Η γυναίκα, η οποία έχει έναν 10χρονο γιο, αρνήθηκε τις κατηγορίες απάτης και ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μόνο την ασφάλιση αφού ενημερώθηκε για τον υποτιθέμενο θάνατό του. Σήμερα, δεν είναι σαφές εάν τα απαραίτητα έγγραφα του Κονγκό μετά το θάνατο παραποιήθηκαν ή αποκτήθηκαν στην Αφρική μέσω διαφθοράς.

Τώρα, η Κάμπα ζει σε ένα σπίτι κοντά στο Γκελζενκίρχεν, αναμένοντας ετυμηγορία για τη συνεχιζόμενη έρευνα για απάτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.